DSpace About DSpace Software
[New user? Click here to register.]
 

eSNUIR >
Фонди факультетів та підрозділів >
Факультет економіки та управління >
Наукові роботи (FEM) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://esnuir.eenu.edu.ua/handle/123456789/14589

Название: Характерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловості
Другие названия: Characteristic features and trends of optimal development of food industry enterprises
Авторы: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Ключевые слова: кластерний аналіз
факторний аналіз
випуск продукції
харчова промисловість
Україна
Волинська область
cluster analysis
factor analysis
production output
food industry
Ukraine
Volyn region
Issue Date: 2010
Издатель: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Библиографическое описание: Тоцька О. Л. Характерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловості / О. Л. Тоцька // Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України : кол. моногр. / за ред. Л. Г. Ліпич. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010. – С. 72–92, 120, 420–429.
Краткий осмотр (реферат): Проведено кластерний і факторний аналіз випуску продукції харчової промисловості України на загальнодержавному та регіональному (Волинська область) рівнях. The cluster and factor analysis of production output of food industry of Ukraine in the national and regional (Volyn region) levels was carried out.
URI: http://esnuir.eenu.edu.ua/handle/123456789/14589
Appears in Collections:Наукові роботи (FEM)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
book 5-1.pdf1,04 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback